Durere

As da orice sa pot spune “te iubesc” in aceasta seara, sa pot spune “noapte buna” asa cum simt din toata fiinta. Dar nu pot pentru ca timpul, esenta lui, s-au rupt nefiresc si rece doar pentru ca iluzia iubirii a rupt timpul in doua si a dat sufletului venin si durere. Daruiesti si speri sa aduci bucurie, iar darul tau provoaca indiferenta si chiar mai mult, umilinta, te doare. Te sfasie in mici bucatele iar ele striga fiecare: de ce? unde am gresit? sunt atat de defect incat nu stiu ce inseamna a darui? ce inseamna a zambi? ce inseamna bucuria revederii? ce inseamna parfumul florilor ce dau glas sentimentelor infinite?

Sa iubesti devine tot mai mult o slabiciune. Sa fii indiferent si rece o virtute. Sa traiesti inseamna doar sa te temi de ziua de maine? Sa nu-ti placa nimic, niciodata? Orice e in jur sa doara fara sa poti zambi ca totusi ai parte de daruire, de oameni ce iti pun pe tava suflet si bucurie?

Eu nu pot intelege aceasta lume, pentru mine e stranie si rece. As vrea atentie, recunoastere, bucurie ca prin daruire primesti implinire. Raman doar lacrimi dupa aceasta seara. Triste si neintelese. As fi zambit dar timpul doare, dincolo de umilinte.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s